Vecka 34

Så har en vecka gått igen. En helt vanlig vecka i mitt liv. Dom allra flesta är tillbaka på jobbet igen.
Det känns lite höstlikt faktiskt. Jag hoppas verkligen att vi får någon liten period med sensommarväder, annars blir det en riktigt lång höst. Jag tycker inte om hösten!
Vad har då hänt under veckan?
Jag har jobbat som vanligt förståss.

Min arbetsplats
Här är min arbetsplats.

Måndag: Det blev ingen promenad eftersom Sandra skulle vara barnvakt åt Lukas & Tyra. Stefan hoppade över Spinningen och klippte gräset istället. Det tar nästan en timme och man går ca. 3 km!  Det var rätt varmt och soligt så vi kunde äta middag i vårt nya fina uterum. Härligt.


Tisdag: Ingen promenad i dag heller eftersom Micke inte kunde komma hem i tid. För mig gör det inte så mycket eftersom jag ju går fram och tillbaka till jobbet. En promenad på ca. 3,4 km i varje riktning. Jag jobbade över en liten stund tills Stefan hämtade mig och vi åkte och handlade lite.

Onsdag: I dag kom vi i alla fall i väg på promenad. Sandra kom över vid 18-tiden och vi gick en runda på nästan 6 km. När vi kom tillbaka hade Stefan kommit hem och sedan stuckit iväg på en liten runda även han.

Torsdag: I dag var jag tvungen att skippa promenaden, det blev lite för mycket att först gå fram och tillbaka till jobbet och sedan gå 6 km på onsdagskvällen. Och så gå till jobbet på torsdagsmorgonen igen. Jag fick i stället tid att ta mig an mitt stryktvättsberg. Det var skönt att bli av med det. Pust! Jag hatar att stryka skjortor. Nä! det är väl att putsa fönster jag hatar, eller, jag hatar både ock.

Fredag: Veckans bästa dag! Vi slutar 13,15. Sandra, Mathilda och Melker kom och hämtade mig på jobbet. Vi åkte till Eurostop där Sandra skulle köpa lite kläder till Melker och baddräkt till Mathilda inför Cypernresan. När vi kom upp köpte vi en varsin varmkorv på Maxi innan vi gick vidare till klädbutikerna. På H&M köpte jag en fin rosa dansklänning till Mathilda som ska börja på dansskola i veckan. Vi hittade också en fin liten rosa ”Gympapåse” med en ballerina på som hon kan bära sina danskläder i. Medan Sandra letade vidare efter bodies mm till Melker gick jag och Mathilda till lekplatsen där hon fick klättra av sig lite. Sedan ville Mathilda visa även mig Zoo-affären. Vi gick dit medan Sandra beställde en extranyckel hos nyckel & skomakaren. Vi hann inte mer än ner till Zoo förrän Mathilda behövde gå på toa. Vi letade upp toan och gick sedan tillbaka till zoo-affären och köpte en hundgodis som såg ut som en diskborste till Ronja. Sen åkte vi hem till oss för att fredagsfika ihop med Stefan. När det sedan var dags för familjen att åka hem ville Mathilda absolut inte åka.  Hon fick vara kvar en liten stund till medan Sandra och Micke åkte och handlade mat. Mathilda åt med oss och sedan hann vi leka en liten stund innan Sandra kom tillbaka. Men hon ville inte åka hem nu heller hon skulle sova hos oss! Efter lite lirkande gick det i alla fall bra att få med henne hem.
Stefan och jag tittade på Dobido, lite småtrevligt musiktävlingsprogram. Sedan tittade vi på filmen Hajar som hajar, den var ganska rolig men inte lika rolig som Shrek.
Frukt
Frukten som gör att jag klarar dagen. Eftersom vi hoppar över lunchen för att få gå hem tidigare
Dags att gå hem
Jippi! Dags att gå hem!

Lördag: I dag åkte Sandra, Melker, Stefan och jag in till Stan för att hämta våra nummerlappar för Tjejmilen. Vi åkte ut till Djurgården där nummerlapparna skulle hämtas . Stefan väntade i bilen medan Sandra, Melker och jag gick i väg till Vasahallarna. Det var jättemycket folk där och en hel massa försäljare av div. prylar. Vi hämtade våra nummerlappar och gick sedan och tittade lite. Jag köpte en t-shirt med texten Tjejmilen 05. Sedan köpte vi Bodybutter och tvål från Body Shop. Sen fick vi en varsin provpåse med lite riskakor, flingor och kexchoklad i. Dessutom fick man en Harlequinbok! Varför då! Det kändes rätt löjligt. Är det för att det är en Tjejtävling? Vill tjejer ha såna böcker? Inte jag i alla fall. Den åkte i soporna.
Sedan åkte vi in till City. Vi parkerade i Åhlensgaraget och gick till Debenhamns café där vi åt lite paj och fikade.
Därefter gick vi till H&M där Sandra hittade två baddräkter till Mathilda.
Vi skulle också hämta våra biljetter till Mama Mia! Dom kunde bara hämtas på ett Ticnetombud. Till slut gick vi till Åhléns där jag köpte två ryggsäckar. En lite större som jag ska ha när jag går till jobbet och en lite mindre att ha när man t.ex. går på stan. Vi handlade också lite mat på Hemköp innan vi åkte hemåt.
På kvällen grillade vi oxfilé och drack lite rödvin. Gott.
Sandra & Melker
Sandra & Melker på väg till nummerlappsutdelningen.
Näckros
En näckros som slagit ut i vår damm.
Pelargon 2
Lek med kameran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback