Barnkalas och Kräftor

I morse sov vi lääänge. Det var så himla skönt att inte behöva stressa upp. Jag älskar att ta långa frukostar. Jag vaknade före Stefan och gick upp för att fixa frukost. Jag hade precis börjat med den när jag kände att jag behövde gå på toa, väl där började jag må fruktansvärt illa. Jag var säker på att jag åkt på magsjuka eller nåt. Jag blev sittade ett bra tag på toan. Stefan fick ta över frukostbestyren. Efter ett tag gick illamåendet plötsligt över och jag kunde gå ut och fortsätta hjälpa till med frukosten. Hade jag inte varit så gammal så hade man kunnat tro att jag var gravid. Kostigt!  Det var inga problem att äta gröt, ägg som blev rejält hårdkokta och mackor. Jag har aldrig varit med om något liknande! I dag var det så varmt så att vi kunde sitta i uterummet och äta frukost. Vi satt kvar där i morgonrock ända till 11-tiden.

Efter frukosten stack vi upp en snabbis till Eurostop för jag ville kolla om dom hade några capribyxor kvar. Men jag hittade inga så jag köpte en beige  jeanskjol på rea i stället. 79,00 på Lindex. Kanon. Under tiden jag letade byxor gick Stefan in på Stadium och köpte nya gummifötter till mina stavar.

Därefter åkte vi hem till mina föräldrar, där jag bytte om till min nya kjol. Vi tog med oss Mamma och åkte vidare för att fira min systers barnbarn Ludvig som fyllt 4 år. Vi hade på hans Pappas inrådan köpt ett bokstavspussel åt honom. Det blev väl ingen favoritpresent direkt. Bilbanan och kranbilen var mycket roligare. Det var härligt varmt och skönt och efter en stund fylldes en liten barnbassäng med sjövatten och ungarna plaskade hej vilt. Vi fikade och åt racerbanetårta. Egfter drygt två timmar vände vi hemåt igen.

Vi släppte av mamma hemma hos henne och åkte till grillkiosken och köpte oss en varsin hamburgare som vi tog med oss hem. Vi satte oss i solen och åt upp burgarna innan vi gick in och la oss att vila i 10 min. sen var det dags att byta om och bege oss hem till Micke och Sandra för att äta kräftor tillsammans med våra barn och barnbarn.

Dom hade pyntat så fint med Kräftgirlang och måne på sin uteplats. Jag är väl inte så himla glad i kräftor men jag åt i alla fall fyra stycken. Efter några timmar började myggen bli allt för elaka mot oss så vi flyttade in. Medan Sandra och Micke tog hand om barnen tog Sandra Ö och jag hand om köket. När Melker somnat fikade vi och åt honungsmelon och hallon med glass. Mums. Vi satt och pratade och hade trevligt ända till klockan blev halv 2 då vi åkte hem. Det blev en mycket trevlig kväll med våra barn och deras familjer.

Kräftor

Kräftor färdiga att förtäras.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Hi hi, vad kul att läsa!
Och en bild har du fått in osså! Tjusigt!

Puss på dej!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback