Äntligen städat!

I morse var vi trööötta. Vi vaknade ändå runt 9,30. Det blev ytterligare en lång härlig frukost. Att sitta vid frukostbordet i morgonrock och äta och läsa är så skönt. Vi satt kvar till 11 ungefär. Då var det dags att ta tag i städning av huset. Trots att vi bara är två personer i huset lyckas vi dra ner hur mycket som helst. Vet inte vem jag brås på då jag är uppvuxen med en mamma som är så gott som pedant. Kanske är det en motreaktion mot det. Hur som helst var det dags att röja upp. Jag dammtorkade, Stefan dammsög och sedan torkade jag golven. Det går så mycket lättare och snabbare om man hjälps åt. Skönt att ha det gjort.

 

Jag tänker så mycket när jag städar. I dag gick jag och tänkte på våra barn. Jag är så glad över att vi fått så himla fina ungar. Dom är skötsamma, omtänksamma och jätteduktiga. Tyvärr träffar vi inte Nicklas så himla ofta. Men det är väl så det är att ha killar vad jag förstår. Att vi kommer överens med deras respektive är också skönt. Jag tror inte att vi är besvärliga svärföräldrar. Apropå svärföräldrar så ringde Stefan upp sin mamma eftersom hon lämnat ett meddelande på telefonsvararen i fredags. Där sa hon att hon bara ville höra hans röst. Så han ringde alltså upp henne, men jag hörde direkt på Stefan att hon tjafsade. Saken är den att han för 1 ½ år sedan av en släktforskare fick veta att han är adopterad. Vilket vi inte i vår vildaste fantasi kunna tro. När han konfronterade

 

Sin mamma med upplysningen han fått från släktforskaren blev hon arg. Hon kan för sitt liv inte förstå att detta vände upp och ner på Stefans liv. Hon beter sig som om han gjort något fel och att det är henne det är synd om nu när hemligheten avslöjats. Han försökte prata med henne men det slutade med att hon slängde på luren. Tur att Stefan är en så lugn, stark och sansad person. Det är för sorgligt.

 

Efter städningen åkte vi till Maxi för att handla lite kaffe mm till mitt jobb. Därefter hem och slängde i oss lite lätt mat innan vi åkte vidare till Sandra för stavgång.

 

Sandra och jag ska gå tjejmilen nästa vecka. Tidigare har vi gått ca 7 km. Nu utökade vi sträckan till 9,9 km. Det var motigt i början men det gick jättebra. Det ska bli kul att vara med på tjejmilen. Kul med lite jippon runt det hela.

 

På kvällen grillade vi och tog det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Så fint du gjort!
Puss på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback