Lite uppdatering

Det var nu ett tag sedan jag skrev om Stefans sökande efter sin biologiska pappa.
Vi var ju ner till Linköping och träffade hans faster. Faster på hans adoptivpappas sida. Vi var medvetna om att den testen inte var så tillförlitlig men han ville ändå göra den. Och som vi befarade gav testet inget resultat.Nu har vi en sista utväg. Det var Stefans kusin Inger som tipsade om en sonson till adoptivpappans bror. Det blir då i så fall rakt nedstigande led från adoptivfarfar. Det innebär att man kan göra y-dnatest. Problemet var att han har drogproblem och med jämna mellanrum sitter i fängelse. Inger erbjöd sig att ta reda på i vilket skick han var om han kunde tänka sig att ställa upp. Hon tog kontakt med hans mamma som kunde berätta att han faktiskt var i bra skick just nu och inte satt inne.

Stefan skickade ner ett provset och Inger hjälpte till att göra det. Nu har vi skickat iväg testerna till USA och kan bara invänta resultatet. Det tar ca 14 dagar. Visar det att dom inte har samma y-linje så får vi nog lägga ner detta. Och då lär vi aldrig få veta vem hans biologiska pappa är.

Är det så har alla blivit lurade. Stefans biologiska (enligt skattemyndigheterna) pappa som tagit på sig faderskapet. Stefans adoptivföräldrar som till ett flertal person sagt att han verkligen var Stefans biologiska pappa.

Spännnade.

Kommentarer
Postat av: Christina

Bara så spännade att följa detta tycker jag

ha det gott, kram

Postat av: Sandra

Jag önskar så att vi kan få ett svar nångång....Puss!

2010-03-14 @ 23:08:28
URL: http://www.familjenastrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback