Konsert på Rival

I kväll hade Caroline af Ugglas konsert på Rival.

Stefan och jag hämtade upp Sandra på jobbet innan vi åkte till Helenes Krog på Mariatorget där vi åt middag. Man får så otroligt mycket mat där så jag valde en förrätt bara, toast skagen plus att jag delade ett vitlöksbröd med Sandra. Och jag blev proppmätt. Ett glas öl och sist en kopp kaffe sedan var vi redo för en dos Caroline. Vi gick en liten, väldigt liten runda på Mariatorget. Och det är inte klokt. Jag har i hela mitt liv (och det är långt) bott i Stockholms förorter men har aldrig varit på Mariatorget tidigare.
Kl. 19 skulle konserten börja. Vi hade platser på första raden, parkett. Vi hamnade precis nedanför Heinz. Haha...precis som vanligt alltså. Strax efter sju satte dom igång. Caroline sjöng sina låtar från nya skivan plus några från Joplinskivan.
Så bra! Publiken jublade och visslade. Du var mitt hjärta som hon på skivan sjunger med Tommy Nilsson sjöng hon nu med Markus Krunegård som också skivit text och musik till låten.
Enda smolket var dom två tjejer på raden bakom oss som under varje låt satt vända mot varandra och pratade högt för att sedan när Caroline sjungit låten färdigt applådera och tjoa. Så jäkla respektlöst! När alla reste sig upp och började lämna salongen stod dom och ropade en gång till, en gång till. Om dom hållit truten under konserten så hade dom hört låtarna. Jag blir så jäkla arg på sånt. Hoppas att Caroline inte stördes av det.

Lite bilder från kvällen


Blomsterprakt mellan Helenes Krog och Rival


 Sankt Paulsgatan


Cyklar på rad väntar på att hyras ut.


Rival.... Och Caroline och Heinz har kommit. Det är deras bil som står framför taxin.


En passage mellan foajen och kaféet. En massa idolkort på väggen.


I väntan på Caroline


Att fånga henne på bild är inte lätt. Hon står aldrig stilla.
På kören uppmanar hon oss hela tiden att röra på oss.


Här lyckades vi lite bättre under en lugnare låt.


Caroline i "nya" roliga skor.


Heinz måste ju också få vara med. Han har ju stor del i deras framgång.

Kommentarer
Postat av: Bim

Kul att konserten var bra! Ångrar nästan lite att jag inte också gick! Syrran min, som också går på kören, var där med sin sambo. Men jag har inte hört av henne i kväll, så jag vet inte vad hon tyckte.

Postat av: Marianne

Ja, den var jättebra. Synd att du inte var där. Kul att höra vad din syster tyckte. Hon har fått ganska bra kritik i tidningarna. Jättekul.

2009-04-10 @ 21:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback