Oj, oj nu var det länge sedan igen.

Vad har hänt sedan jag skrev sist? Mamma har flyttat in i lägenheten. Allt var ordnat på 2 dagar. Då satt till och med tavlorna på plats. Det var Stefan, jag, Eva och Thord som hjälpte Mamma med flytten. Det blev jättefint i lägenheten. Jag tror att Mamma är supernöjd.
Jag har fått svar på Mammografin. Allt var bra. Skönt!
Vi har varit i Huskvarna, Mjölby och Linköping och hälsat på gammal och ny släkt. Det var trevligt men det blir lite jobbigt att flaxa runt så mycket. Egentligen skulle jag ha velat vara hemma och bara plocka och fixa i hus och trädgård.
Och så det bästa av allt! Pappa har kommit hem. Han är sååå lycklig och det verkar som om han trivs i den nya lägenheten. Dom har också fått en rullstol med hjälpmotor så att det blir lättare för Mamma att gå ut med honom.
Det har också löst sig med Pappas tänder. Man blir ju förundrad. Efter diverse mail mellan mig och ansvariga på kommunen inklusive kommunjuristen fick vi avslag på vårt krav. Jag mailade tillbaka att vi inte tänkte nöja oss med det. Jag tog kontakt med Patientnämnden på eftermiddagen och morgonen efter ringde dom Mamma. Kommunen har inget med det att göra! Pappa ska betala vårdavgift på 140 kr/gång och resten ska Landstinget stå för. Otroligt att ingen på kommunen visste det. Det kan väl inte vara första gången detta hänt. Jag skrev det till dom. Jag skrev att jag tyckte att det var konstigt och att nu visste dom tills nästa gång det händer oss eller någon annnan. Hur i hela friden går det för dom som inte har någon som strider för dem. Mamma hade nog betalat om vi inte hade bråkat åt henne.
Oj. Jag höll på att glömma att vår lilla Charmputte har blivit stora karln och fyllt 1 år. Tänk vad tiden går. Tycker inte det var länge sedan vi gick och väntade på att han skulle komma.
Nä nu är det dags att hoppa i säng. Ska försöka skriva oftare i fortsättningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback