Fredag!!

Härliga fredag. Och solen skiner från en klarblå himel. Ska fredagsfika med Mamma, Pappa, Sandra och barnen. Trevligt!
Sandra och barnen mötte mig utanför Ica där vi skulle handla lite innan vi gick till Mamma & Pappa.
Vi köpte med oss lite fikabröd. Mathilda ville ha en röd, nej gul donut. När jag lagt ner den i påsen ville hon ha en gul i stället. Det blev båda.
Hos Mamma & Pappa fikade vi och barnen busade runt lite. Mamma hade problem med Pappas nya rullstol " Lille Viking". Hon kunde inte fälla upp hjälpmotorn. Efter mycket bökande och samtal med Eva utan resultat lyckades Sandra komma på hur det skulle vara. Smarta Sandra som lyckas lösa det mesta. Hon är ett tekniskt geni i jämförelse med mig. Hon brås nog på sin far och inte mig i det fallet. Hon har fått rycka in många gånger och hjälpa Mormor och Morfar med allehanda tekniska problem.
Efter en dryg timme gick vi hem till oss. På väg ner för backen från Mammas och Pappas hus fick vi se Stefan komma åkande. Han skulle till optikern. Vi stannad eoch pratade med honom innan vi förtsatte hemåt. Mathilda var jätteduktig och gick hela vägen. Det tog lite tid men vi hade ju ingen brådska. När vi kommit halvägs somnade Melker och Sandra stannade till för att fälla bak ryggstödet i vagnen. Då sa Mathilda: Mormor vi springer för livet. Så vi sprang före. Så fort Sandra kom ikapp oss sa hon: Vi springer för livet Mormor. Knasmaja. Vi sprang så att jag fick kramp i tårna och fick springa på tå.
När vi kom hem var Stefan hemma. Han höll på med dammen och Mathilda hjälpte honom att rensa den. sandra och jag satte oss i solen och njöt ett tag.

När Sandra och barnen åkt hem grillade Stefan och jag fläskfilé i innegrillen. Vi hade tänkt grilla ute men det var för kallt.

Senare blev det så ska det låta, fast efter avslöjandet i tidningarna om fusk är det inte lika kul längre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback