Begravning och Tällberg

Förra fredagen var vi på begravning i Hedemora kyrka. Det var min gamla arbetskamrat Harry som somnat in efter en tids sjukdom. Vi var fyra stycken från jobbet som deltog. Eftersom Stefan också kände honom sedan gammalt så följde han med. Begravningen var redan 10,30 så vi åkte hemifrån vid åttatiden. Det var en fin begravning med ett mindre antal gäster. På kistan låg en gammal mc-hjälm och ett par mc-glasögon. Efter begravningsakten bjöds det på smörgåstårta, kaffe och kaka.
Efteråt åkte Stefan och jag vidare upp mot Tällberg. Vi skulle sova en natt på Dalecarlia. På vägen upp fick jag ett sms från Eva där hon skrev att dom skulle skicka hem mamma! Redan! Eva skulle åka hem och vara med henne tills vi kom hem.
Vi anlände kl. 15 och lastade in vårt bagage på rummet innan vi gick ner på byn och åt en lätt måltid.
På kvällen var det grillbuffe. Vi satt ute och det var en riktigt härlig kväll. Efter en stund klev Malena Ernman med familj in på restaurangen. Även en busslast med franska symfoniorkester anlände till hotellet. Det visade sig att dom skulle ha konsert i Dalhalla någon dag senare.
Efter frukost på lördagen packade vi i hop våra prylar. Under tiden kunde vi höra hur det övades på olika instrument i rummen intill.
Efter utcheckning var det bara att ta sig hem och ta över efter Eva. Vi stannade bara till på Bauhaus och köpte fiskmat innan vi åkte hem.

 

Där borta sitter Malena med familj.

 

                             
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback