Berg-& dalbanehelg.

Lördag förmiddag pratade jag med Stefan och han kände sig pigg. Nästan bra! Jag skulle åka dit vid ett då besökstiden började. Sandra undrade om hon skulle följa med men jag var fortfarande lite orolig över förkylningen så jag tackade nej. Bara någon timme senare ringer Stefan och säger att han fått vätskeförbud nu också. Matförbud har han haft sedan tidigare. Någon form av operation är på gång. Jag kände att nu får det väl ändå vara nog. Jag blev gråtfärdig och ringde Sandra och frågade om hon kunde följa med i alla fall. Det kunde hon. När vi kom dit satt han med syrgasmask men för övrigt såg han ganska ok ut. Han hade tungt med andningen. Plötsligt kom en sköterska in och meddelade att vätskeförbudet upphävts. I stället skulle ha gå på ultraljud av buken efter vårt besök. han hade jobbigt med andningen under hela vårt besök. Sandra och jag åkte hem igen. Stefan ringde senare och då hade han varit på röntgen. inte UL. den gav inget besked förutom att han hade vätska i buken. På kvällen tittade jag på Mello.
Söndag förmiddag pratade jag med honom och då mådde han bra. Nicklas, Sandra och Max skulle komma och hälsa på. När jag kom till sjukhuset låg han i sängen med syrgasmask och hade jätteont. Han var lite arg för att han ringt efter smärtlindring men ingen kom. När dom kom sa dom att han skulle larma när smärtan var 4 på en femgradig skala. Det hade han ju gjort. Nu var den 8! Jag blev lite orolig att han skulle må dåligt när De andra kom men som tur var hann smärtan lägga sig tills dess. Andningen var dock jobbig och nu pep det också när han andades. Han fick andas in något vidgande och då släppte det. Jag stannade kvar en stund efter att de andra åkt hem. När det var dags för mig att åka hem följde han med mig till hissarna. På kvällen tittade jag på familjen Holstein-Gottorp.
Det blev en helg med både hopp och förtvivlan. Ena stunden mådde han bra för att i nästa stund ha så ont att han inte kunde andas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback